• Κοινωνία

    Γιώργος Κοτανίδης: Ιατρικό λάθος ο θάνατός του;

    • NewsRoom

    Γιώργος Κοτανίδης


    Διάσημοι φίλοι του ηθοποιού αφήνουν υπόνοιες για τα αίτια του θανάτου του

    Θλίψη προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε χθες για τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Ένα 24ωρο μετά την γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης, φίλοι του ηθοποιού αφήνουν υπόνοιες για τα αίτια που έφεραν το τραγικό τέλος.

    Αρζόγλου, Ψαριανός, Μαλτέζου: «Ιατρικό λάθος»

    Μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο επίσης ηθοποιός, Κώστας Αρζόγλου άφησε αιχμές για την υγεία του κ. Κοτανίδη, λέγοντας πώς μια σειρά λαθών και αλλεπάλληλων χειρουργικών επεμβάσεων που δεν πήγαν καλά στέρησαν τη ζωή από τον ηθοποιό. «Ξέρω ότι όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό και από έναν κακό χειρισμό κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου.

    Ο Γιώργος Κοτανίδης μπήκε τις γιορτές στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Σύντομα, όμως, κάτι πήγε στραβά και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή ξαφνικά.

    Η Υβόννη Μαλτέζου σχολίασε επί του θέματος: « Το μάθαμε πριν από τρεις ημέρες ότι ο Γιώργος ήταν στην εντατική. Ξέραμε ότι θα μπει για μια εγχείρηση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα».

    «Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά- θύμα ιατρικής αμέλειας;..- ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης» ανέφερε, σε ανάρτησή του στο facebook, o Γρηγόρης Ψαριανός.

    Απίστευτο.Μάς αποχαιρέτησε ξαφνικά -θύμα ιατρικής αμέλειας;..-ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης.

    Posted by Grigoris Psarianos on Tuesday, January 28, 2020

    Όπως έχει γίνει γνωστό, η κηδεία του ηθοποιού θα τελεστεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 12 μμ, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45.

    Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα «Εις μνήμην Γιώργου Κοτανίδη» στα:

    ΣΧΕΔΙΑ | Δικαιούχος: Διογένης ΜΚΟ, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία |

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, IBAN: GR63 0110 1460 0000 1462 0666 454, SWIFT CODE (BIC): ETHNGRAA

    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ | ALPHA BANK BENAKI GR4301401070107002786000377

    STRAY.GR | ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ STRAY.GR ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ | ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΒΑΝ: GR9001100590000005929600954



    ΣΧΟΛΙΑ