• Κοινωνία

    Γιώργος Κατρούγκαλος: Τα νεότερα για την υγεία του – Βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού

    • NewsRoom

    Γιώργος Κατρούγκαλος


    Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά από ένα ατύχημα που είχε

    Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Κατρούγκαλος τραυματίστηκε χθες, Τρίτη, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάτμιντον στον οποίο συμμετείχε, στο πλαίσιο της ημέρας αθλητισμού που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Κατάρ.

    Λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τραυματίστηκε με μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, που απεικονίζει τη στιγμή της πτώσης και του τραυματισμού του.

    Στο βίντεο, ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να παραπατά, να κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω πριν τελικά να πέσει με την πλάτη στο πλαστικό δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη.

    Ο ίδιος, πάντως, αντιμετώπισε με χιούμορ την περιπέτειά του, παραπέμποντας στη ρήση του Ουίνστον Τσώρτσιλ «ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται… Δεν τον άκουσα». Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε αισιόδοξος ότι θα είναι μάχιμος από σήμερα, «έστω και με κηδεμόνα».

    Ο κ. Κατρούγκαλος φαίνεται πως είναι αρκετά επιρρεπής στα χτυπήματα, καθώς τον Αύγουστο του 2017, ένα ακόμη ατύχημα που είχε τον είχε ταλαιπωρήσει. Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής υπέφερε από εγκαύματα στα πόδια, τα οποία τον είχαν αναγκάσει, τότε, να εμφανιστεί σε εκδήλωση με σακάκι, κάλτσες και πέδιλα. Το ατύχημα είχε συμβεί σε ξενοδοχείο, καθώς, αντί να ανοίξει το κρύο νερό, άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του.

    Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μετά τον τραυματισμό του τον Αύγουστο του 2017
    Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μετά τον τραυματισμό του τον Αύγουστο του 2017



    ΣΧΟΛΙΑ