• Κοινωνία

    Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Το 8χρονο παιδί περιφερόταν για ώρες ανάμεσα στις σορούς των γονιών του

    • NewsRoom
    τροχαίο Βουλή


    Σοκ προκαλεί η γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, όταν ένας 36χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 39χρονη σύζυγό του, μπρστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Το φονικό έλαβε χώρα στη Στρατονίκη Χαλκιδικής. Ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε τέσσερις φορές τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στον θώρακα, την πλάτη, τη μασχάλη και τον τράχηλο. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το πρόσωπό του και πάτησε τη σκανδάλη, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

    Από τα θραύσματα των πυροβολισμών, το παιδί φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ αγκώνα και παλάμης, καθώς και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του. Όπως αναφέρει το thesstoday, το παιδί χειρουργήθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται στην Εντατική. Η ζωή του δεν κινδυνεύει, ωστόσο, βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ και γι’αυτό παρακολουθείται από ψυχολόγους.

    Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι το αγοράκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του και ότι φέρει τραύματα στο χέρι και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο, όπου λείπει δέρμα και μυς, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου. Ακόμη φέρει σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα.

    Όπως τόνισε ο κ. Τσικόπουλος, καίρια ήταν η άμεση επέμβαση του ΕΣΥ, ενώ επιστρατεύτηκαν γιατροί και από άλλα νοσοκομεία, όπως πλαστική χειρουργός από το Παπανικολάου.

    Το 8χρονο αγοράκι φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ τη στιγμή του εγκλήματος έλειπε από το σπίτι το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα 12χρονο κοριτσάκι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

    Σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του και η 39χρονη ήθελε να πάρει διαζύγιο.

    Η σορός της μητέρας βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο, ενώ ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιο.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο πάτωμα υπήρχαν πατημασιές με ίχνη αίματος, κάτι που δείχνει ότι το παιδί, αφού έγινε το φονικό, περιφερόταν στο σπίτι για αρκετές ώρες.

    Τέλος, τις σορούς των δύο γονιών αντίκρισε η γιαγιά όταν έφτασε στο σπίτι και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

    Σήμερα θα ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς.

    Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

    Διαβάστε επίσης:

    Έκρηξη σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ στην Καισαριανή



    ΣΧΟΛΙΑ