ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διεθνής ιατρική και ανθρωπιστική μη κυβερνητική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) γνωστοποίησε σήμερα, Πέμπτη 31/10 πως συνελήφθη από τις δυνάμεις του Ισραήλ ένας από τους γιατρούς της, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο της βόρειας Γάζας.
Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Ομπέιντ, έναν ορθοπαιδικό χειρουργό που εργάζεται στο νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν στη βόρεια Γάζα και , σύμφωνα με την οργάνωση συνελήφθη στη διάρκεια επιδρομής του ισραηλινού στρατού στις εγκαταστάσεις του στις 26 Οκτωβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Χάρης Δούκας: Πρόστιμο 140.000 ευρώ σε εταιρεία που κατασκεύαζε δίκτυο οπτικών ινών
Συνήγορος του Πολίτη: Παραμένει ο Ανδρέας Ποττάκης – Απορρίφθηκε ο Σωτηρόπουλος
Χρήστος Σταϊκούρας: Υπεγράφη η σύμβαση έργου 53 εκατ. ευρώ για την άρδευση στην Ερμιονίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη: Αρχίζει η Β’ φάση του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» – 238 σχολεία σε 132 δήμους μπαίνουν σε εργασίες αναβάθμισης
- Deutsche Bank: Ελκυστικά τα αμερικανικά ομόλογα καθώς στην Ευρώπη φαίνονται οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Μιχαηλίδου: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω-Νοικιάζω», έως 95% επιδότηση και προκαταβολή 60%
- Μαρινάκης: Σήμερα ξεκινά η πρώτη φάση για «Ανακαίνιση Κατοικίας» – Έως 22 Ιουνίου η προθεσμία για καθαρισμό οικοπέδων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.