ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάτοικοι των Γιαννιτσών εμπόδισαν τα ξημερώματα της Κυριακής την εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Περίπου 30 άτομα απέκλεισαν τον δρόμο, επιχειρώντας να εμποδίσουν να φτάσουν τα πούλμαν, που μετέφεραν 100-150 πρόσφυγες και μετανάστες.
Τελικά, απαιτήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε στη δημιουργία φραγμού ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των μεταναστών. Από την πλευρά τους οι κάτοικοι επισκέφθηκαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Έντονες αντιδράσεις για τη μετακίνηση μεταναστών, στο πλαίσιο του σχεδίου αποσυμφόρησης των νησιών, υπήρξαν την Παρασκευή και στην Κω, όπου ο δήμαρχος του νησιού μαζί με κατοίκους απέκλεισαν το λιμάνι, προκειμένου να μην αποβιβαστούν από πλοίο της γραμμής πρόσφυγες και μετανάστες.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην Ελευσίνα με δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού συνολικά 795 πρόσφυγες από τη Λέσβο, ώστε, στη συνέχεια, να εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία σε 30 σημεία της Ελλάδας.
https://youtu.be/XEpNFhd9fSo
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγορές: Νέα ισχυρή πίεση από τα ομόλογα, πάνω από 5% το 10ετές Treasury – Πάνω από τα 107 δολ. το πετρέλαιο
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Cenergy, ΑΔΜΗΕ, Εθνική Τράπεζα, Πλαστικά Θράκης
- ΗΠΑ: Το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε προσφυγή του Ντόναλντ Τραμπ για την επιστολική ψήφο
- Καταδιωκτικό του NATO κατέρριψε drone στη Λιθουανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.