• Κοινωνία

    Γιάννης Καλλιάνος: Χιόνια την Τρίτη στην Αττική

    • NewsRoom

    Φωτογραφία αρχείου


    Ακόμη μία κακοκαιρία – εξπρές αναμένεται να πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το μεσημέρι της Δευτέρας που θα διαρκέσει για περίπου ένα 24ωρο. Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, «αρκετός όγκος νερού θα πέσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα και θα προκαλέσει προβλήματα. Από σήμερα το μεσημέρι και μετά θα ξεκινήσουν τα φαινόμενα από τη Δυτική Ελλάδα και θα εξαπλωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Αναμένεται να πέσει πολύ νερό από τη Θεσσαλία και νοτιότερα».

    Ο ίδιος συνεχίζει:

    «Ο καιρός φαίνεται ότι μπορεί να μην έχει πολλές καταιγίδες, αλλά θα έχει συνεχόμενες ισχυρές βροχοπτώσεις και θα ρίξει μεγάλους όγκους νερού.

    Στην Αττική ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από το βράδυ, ενώ τα φαινόμενα θα ενταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αύριο, Τρίτη (15/1) στις προμεσημβρινές ώρες θα έχουμε χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια, αλλά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σύντομα.

    Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα θα είναι καλύτερα, καθώς από το βράδυ κι έπειτα αναμένονται εξασθενημένες βροχοπτώσεις, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχει καλό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες-Χιόνια στην Πάρνηθα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε ο 27χρονος σκιέρ στο Ελατοχώρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακές εικόνες με drone από τη χιονισμένη Χίο



    ΣΧΟΛΙΑ