• Κοινωνία

    Ιωάννινα: Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας

    • NewsRoom
    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ


    Προκαταρκτική έρευνα για την διερεύνηση για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στα Γιάννενα διέταξε το νοσοκομείο της πόλης.

    Η νεαρή από τη Χίο μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή κατά την διάρκεια εξετάσεων.

    Όπως μεταδίδει το Epiruspost.gr, η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

    Η κοπέλα κατά τις ίδιες πληροφορίες μετέβη στο νοσοκομείο με φιλικό της πρόσωπο το οποίο είχε επίσης είχε τα ίδια συμπτώματα, αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες.

    Το χρονικό της υπόθεσης στα Γιάννενα

    Η 20χρονη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Η κατάστασή της όμως συνεχώς επιδεινωνόταν.

    Το πρωί της Τετάρτης (13/9) και ενώ τις έκαναν εξετάσεις η φοιτήτρια υπέστη ανακοπή. Διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

    Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.

    Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ του Mega, η 20χρονη δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή να είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

    Η υπόθεση ερευνάται προκειμένου να δοθεί στους γονείς επιστημονική απάντηση για τα αίτια θανάτου της.

    Διαβάστε επίσης:

    Κακοκαιρία Daniel: Κατέρρευσε η γέφυρα στον Παλαιόπυργο Λάρισας

    Ποιες εθνικές οδοί θα είναι χωρίς διόδια έως το Σάββατο

    Καιρός: Στους 33 βαθμούς ο υδράργυρος



    ΣΧΟΛΙΑ