ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI) θεωρεί ότι είναι δυνατή η διάθεση ενός πρώτου εμβολίου κατά του κορονοϊού το ερχόμενο φθινόπωρο.
Οι πρώτες προβλέψεις εμφανίζουν ως εφικτή την δυνατότητα διάθεσης ενός ή, ενδεχομένως, περισσότερων εμβολίων για τον κορονοϊό, σύμφωνα με σημερινή δημοσίευση του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ (RKI) με τίτλο «Η πανδημία στη Γερμανία τους επόμενους μήνες».
Ωστόσο, η εν λόγω δημοσίευση προειδοποιεί ότι θα ήταν επικίνδυνο την παρούσα στιγμή να πιστεύει κανείς ότι η πανδημία θα είναι ελέγξιμη με ένα εμβόλιο από το φθινόπωρο.
Αστάθμητοι παράγοντες όπως οι μεταλλάξεις του ιού ή οι μικρές μόνο περίοδοι ανοσίας θα μπορούσαν να σχετικοποιήσουν το όφελος των εμβολιασμών, αναφέρει η εν λόγω επιστημονική δημοσίευση.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.