ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια Νέστορα, τραγικές φιγούρες τα παιδιά της – Εικόνες και βίντεο από τη κηδεία της
Aποχαιρετάται σήμερα από οικογένεια, φίλους και συναδέλφους o αγαπημένος ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής που έφυγε από την ζωή την Τρίτη 15 Ιουλίου ύστερα από χρόνια μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS).
Στην κηδεία που διεξάγεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα παρευρίσκονται πλήθος ηθοποιών και ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ των οποίων και οι συνάδελφοί του από την τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε», Ελένη Κρίτα και Παύλος Ορκόπουλος, με τους οποίους συνεργάστηκε στενά.
Η ταφή του θα ακολουθήσει στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς του μέσω των social media.
Διαβάστε επίσης
Μαριάννα Λάτση: Η total black εμφάνιση με τα «evil eyes» στη συναυλία της Diana Ross
Αλόννησος: Το νησί που σε καλεί σε ένα νέο «κυνήγι θησαυρού» σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «παγίδα» των χαμηλών εισφορών – Πόση σύνταξη «χτίζουν» οι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Ιαπωνία: Στους 13 οι νεκροί από τον σεισμό των 7,1 Ρίχτερ – Αγωνία για τους εγκλωβισμένους στο εμπορικό κέντρο (βιντεο)
- Γαλάζια Σημαία 2026: Εννέα ελληνικές παραλίες εκτός λίστας μετά από ελέγχους
- Περιστέρι: «Δεν προκύπτει ένδειξη παρουσίας του βακτηρίου» – Τι απαντά το ψητοπωλείο για τα 9 κρούσματα σαλμονέλας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.