ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία συνεχίζει τις προσπάθειές της να εφοδιαστεί με μάσκες και οι παραγγελίες της σε κατασκευαστές στην Κίνα έχουν ήδη φθάσει τα σχεδόν 2 δισεκατομμύρια κομμάτια, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας Ολιβιέ Βεράν.
«Αναφορικά με τις μάσκες που έχουμε παραγγείλει στην Κίνα, δεν πρέπει να απέχουμε πολύ από τα δύο δισεκατομμύρια και συνεχίζουμε να στέλνουμε παραγγελίες» είπε ο Γάλλος υπουργός Υγείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό μέσο Brut.
«Οι παραγγελίες που έχουμε στείλει για μάσκες είναι μεγαλύτερες από τον αριθμό που λαμβάνουμε», καθώς υπάρχει ένας «παγκόσμιος ανταγωνισμός», υπογράμμισε ο ίδιος, υπενθυμίζοντας τις προσπάθειες της Γαλλίας, που καταβάλλει παράλληλα, για να ενισχύσει την παραγωγή μασκών σε εθνικό επίπεδο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυβέρνηση Τραμπ: Επιβάλει νέες κυρώσεις στο Χάρβαρντ
- Τουρκία: Επίσημη πρόταση προς την Αίγυπτο για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην Αν. Μεσόγειο, λένε τα τουρκικά ΜΜΕ
- Στην αντεπίθεση η Ουκρανία – 4 νεκροί από επιδρομή ουκρανικών drones στη ΝΔ Ρωσία
- Σύλληψη εφοριακού στην Κατερίνη για δωροληψία και παρανομίες με όπλα και σφραγίδες
