ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επιδημία του νέου κορονοϊού στη Γαλλία έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 6.500 ανθρώπους, από τους οποίους οι 5.091 πέθαναν σε νοσοκομεία και τουλάχιστον 1.416 σε οίκους ευγηρίας και άλλα ιδρύματα, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοινώθηκε απόψε.
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν άλλοι 588 θάνατοι σε νοσοκομεία, ανέφερε ο γενικός διευθυντής Υγείας, Ζερόμ Σαλμόν. Ο αριθμός των νεκρών, μαζί με τα μη πλήρη στοιχεία από περίπου 3.000 άλλα ιδρύματα φιλοξενίας ηλικιωμένων και άλλων ευπαθών ομάδων, ανέρχεται στους 6.507, πρόσθεσε.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε νοσοκομεία αυξήθηκε στα 64.338, από 59.105 που ήταν μέχρι χθες. Στα γηροκομεία, τα επιβεβαιωμένα ή πιθανά κρούσματα ανέρχονται στα 17.827, με βάση όμως στοιχεία που δεν είναι πλήρη ακόμη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρκο Ριζάρη: Τι προβλέπει η νέα μελέτη για να ξεμπλοκάρει ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός»
- Αν δεν αλλάξει το αγροτικό, θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό
- Τι συμβαίνει με τον εκλογικό νόμο και το «όχι» του ΚΜ, ο «πάγκος» της ΝΔ και ο ανασχηματισμός, τα μελομακάρονα του Αδωνι και μια σημαντική είδηση για τις στρατιωτικές σχολές
- Διπλό χτύπημα στο ΣτΕ ετοιμάζουν οι δήμοι