• Κοινωνία

    Γαλλία: Η αστυνομία διέλυσε παράνομο πάρτι με τη συμμετοχή 400 ατόμων στο Παρίσι

    • NewsRoom


    Οι αστυνομικές αρχές της Γαλλίας ερευνούν ένα «παράνομο πάρτι» που οργανώθηκε στο Ζουανβίλ-Λε-Πον, κοντά στο Παρίσι, με τη συμμετοχή έως και 400 ανθρώπων, μολονότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις στα πλαίσια των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει ποιος οργάνωσε το πάρτι αυτό, σε ένα μεγάλο, ιδιωτικό σπίτι. Αστυνομικοί είπαν ότι ορισμένοι από τους συμμετέχοντες εκτόξευαν μπουκάλια εναντίον τους όταν διέλυσαν τη συγκέντρωση, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

    Οι αρχές διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον ένας από τους συμμετέχοντες είχε βρεθεί θετικός στην Covid-19 και προέτρεψαν όλους τους υπόλοιπους να εξεταστούν.

    Ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ είπε στα μέσα της εβδομάδας ότι η αστυνομία θα εντείνει τους ελέγχους και θα διασφαλίσει ότι όλοι θα τηρούν τους αυστηρούς κανόνες, δεδομένου ότι υπάρχουν ενδείξεις πως δεν ακολουθούνται τόσο πιστά όσο κατά την πρώτη καραντίνα, τον Μάρτιο.

    Μια κυβερνητική πηγή είπε στο πρακτορείο Reuters στις αρχές του μήνα ότι οι αρχές έχουν ενδείξεις για «παράνομα πάρτι, ρέιβ και παράνομα δείπνα» στην περιοχή του Παρισιού.

    Διαβάστε ακόμα: 

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ