ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η λευκή φάλαινα που έχασε τον δρόμο της και βρισκόταν στον Σηκουάνα για μία εβδομάδα βγήκε εν τέλει τις πρώτες πρωινές ώρες από τα νερά του ποταμού, όπου είχε σταματήσει σε υδατοφράκτη και δεν αποφάσιζε να κάνει πίσω, στο Σεν-Πιερ-λα-Γκαρέν (βόρεια Γαλλία).
Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται ως το πρώτο βήμα της ιδιαίτερα «ασυνήθιστης» επιχείρησης που διεξάγεται για να μεταφερθεί στη θάλασσα, διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.
Γύρω στις 05:00 (ώρα Ελλάδας), έπειτα από έξι ώρες προσπαθειών, το κήτος βάρους σχεδόν 800 κιλών, η κατάσταση της υγείας του οποίου κρίνεται «πολύ ανησυχητική», υψώθηκε με δίχτυ από γερανό και αποτέθηκε σε μαούνα, όπου έσπευσαν να του προσφέρουν φροντίδες περίπου δέκα κτηνίατροι.
Διαβάστε επίσης:
Υπ. Περιβάλλοντος: Διασώθηκαν δύο φάλαινες ζιφιοί που εκβράστηκαν στα ρηχά στην δυτική Κέρκυρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακρόπολη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 60χρονο άστεγο που επιτέθηκε σε ζευγάρι τουριστών
- Βρετανία: Ο νέος πρωθυπουργός θα εργάζεται από το Μάντσεστερ τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα
- Γαλλία: Χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο του Εθνικού Συναγερμού και τον λογαριασμό της Μαρίν Λεπέν στην πλατφόρμα Χ
- Προειδοποίηση Ιράν προς Βουλγαρία: Μην παραχωρήσετε βάσεις στις ΗΠΑ για επιθέσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.