ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία αναθεώρησε προς τα κάτω τον συνολικό αριθμό των θανάτων από τη λοίμωξη του κορονοϊού κατά 217 ή 0,8% και ανέρχονται σε 28.022, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας .
Οι θάνατοι στα νοσοκομεία αυξήθηκαν κατά 125 ή 0,7% και ανέρχονται σε 17.714, αλλά ο αριθμός των θυμάτων στους οίκους ευγηρίας αναθεωρήθηκε προς τα κάτω κατά 342 ή 3,2% και ανέρχεται σε 10.308 καθώς το υπουργείο προσάρμοσε τα στοιχεία που ανέφεραν τα περιφερειακά κέντρα υγείας, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 524 σε 143.427, μια αύξηση 0,4%, ελαφρώς υψηλότερη από τη μέση αύξηση 0,3% ανά ημέρα που παρατηρείται μετά το τέλος της καραντίνας στις 11 Μαΐου. Τη Δευτέρα, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 483.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπεγράφη η απόφαση της τελικής επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel, στη Θεσσαλία
- Γεωργόπουλος (Τράπεζα Πειραιώς): H Gen AI αλλάζει την εργασία και επαναπροσδιορίζει την παραγωγικότητα
- Μπάρι: Εκεί όπου ψιθυρίζονται αυθεντικές ιταλικές ιστορίες με άρωμα θάλασσας
- Αρπάχτηκαν on air εκπρόσωποι αγροτικών μπλόκων – «Εμένα δεν με πήρε αγκαζέ ο Κουτσούμπας ή η Ζωίτσα», «Δεν θα γίνουμε καλικάντζαροι» (βίντεο)