ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Οστά” που αντιστοιχούν στο σώμα του μικρού Εμίλ, ενός παιδιού δυόμιση ετών που εξαφανίστηκε πριν από εννέα μήνες στην περιοχή Αλπ-ντε-Οτ-Προβάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, βρέθηκαν χθες Σάββατο, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της Αιξ-αν-Προβάνς.
«Το Σάββατο η εθνική αστυνομία ενημερώθηκε για την ανακάλυψη οστών κοντά στον οικισμό Βερνέτ», των οποίων οι αναλύσεις γενετικής ταυτοποίησης κατέστησαν δυνατό «να συμπεράνουμε σήμερα ότι ήταν τα οστά του παιδιού Εμίλ Σολέγ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας Ζαν-Λικ Μπασόν.
Το χρονικό της εξαφάνισης του μικρού Εμίλ στη Γαλλία
Όταν εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του και δύο γείτονες ισχυρίζονται ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά με αντικρουόμενες μαρτυρίες.
Η ανακοίνωση της εισαγγελίας αναφέρει ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και εγκληματολογική έρευνα ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί “επιπλέον έρευνες” στην περιοχή όπου βρέθηκαν τα οστά.
Τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο Εμίλ ήταν με τον 58χρονο παππού του. Έκτοτε η τύχη του αγνοούνταν και οι ερευνητές δεν απέκλεισαν κανένα ενδεχόμενο περιλαμβανομένης της απαγωγής και της ανθρωποκτονίας.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον παππού του, φυσιοθεραπευτή- οστεοπαθητικό, να κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του περίπου την ώρα που φέρεται ότι το παιδί χάθηκε.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Κάλεσε τους Ουκρανούς να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα
Τουρκία: Ψήφισε στην Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν (βίντεο)
Τουρκία: Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες στο περιθώριο των δημοτικών εκλογών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη