ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Χειμώνιο βρέθηκε η 60χρονη Σύρμω Κανλίδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα της 60χρονης βρέθηκε από κυνηγό σήμερα το πρωί και οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν στην περιοχή στις 11:30. Η 60χρονη βρέθηκε κρεμασμένη από δέντρο σε προχωρημένη σήψη. Μάλιστα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την αναγνωρίσουν βασισμένοι στα ρούχα που φορούσε και στα προσωπικά της αντικείμενα που βρισκόταν κοντά της.
Η 60χρονη Σύρμω Κανλίδου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον Πύργο Ορεστιάδας από την ημέρα του Αγιασμού του Λυκείου στο οποίο για χρόνια εργαζόταν. Από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου όσο κι αν την είχαν αναζητήσει δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κανένα ίχνος της. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί Silver Alert (Γραμμή Ζωής).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεφρική νόσος: 10 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα άνδρα στο πρώην στρατόπεδο «Παύλος Μελάς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάριος Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι σύμβολο, είναι ιδέα, δεν φοβάται και είναι για πάντα μονομάχος στη πρώτη γραμμή»
- Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν αεροπλανοφόρο τροφοδοτώντας τους φόβους πως θα ξεσπάσει πόλεμος με τη Βενεζουέλα
- Οδική ασφάλεια: Όλα όσα φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις κάμερες και την ψηφιοποίηση των παραβάσεων
- Μητσοτάκης για την ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού: Δεν είναι απλά ιατρική πράξη, αλλά πράξη ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας