• Κοινωνία

    Φριχτό τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 34χρονος πάτερας τριών παιδιών

    φωτογραφία αρχείου


    Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στους δρόμους στην Κρήτη: Η Μεσαρά θρηνεί άλλον έναν νεκρό έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που το βράδυ του Σαββάτου. Ένας 34χρονος πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του.

    Το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη σημειώθηκε ότι δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας, συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Στο ένα επέβαινε ο Γιάννης Κατσούνας μαζί με τη σύζυγό του, τα δύο τους παιδιά και έναν ακόμη άνδρα. Ο πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

    Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, επέβαιναν σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, δύο άνδρες οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

    Δίνει μάχη η σύζυγος μετά το τροχαίο στην Κρήτη

    Σύμφωνα δημοσίευμα του ekriti, η 29χρονη σύζυγος του άτυχου Γιάννη, τραυματίστηκε σοβαρά και μόλις έφτασε στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο και από εκεί στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται.

    Στη χειρουργική του Βενιζελείου νοσηλεύονται οι υπόλοιποι τρεις άνδρες του τροχαίου (ένας που επέβαινε στο ΙΧ της οικογένειας και δύο που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα). Τα παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ με το ένα από αυτά, ένα κοριτσάκι 9 ετών, να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

    Η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό του Γιάννη και αγωνιά για τη ζωή της συζύγου του και όλοι εύχονται να γίνει γρήγορα καλά όπως και όλοι οι τραυματίες.



    ΣΧΟΛΙΑ