ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη φωτιά που μαίνεται από τη Δευτέρα στη Γαλλία, στους λόφους πίσω από το παραλιακό θέρετρο Σεν Τροπέ, στην Κυανή Ακτή, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Ο άνθρωπος αυτός είναι ο πρώτος που χάνει τη ζωή του από τη μεγαλύτερη πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού στη Γαλλία, για την κατάσβεση της οποίας εξακολουθούσαν σήμερα το πρωί να καταβάλλουν προσπάθειες 1.200 πυροσβεστες. Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε από χώρο στάθμευσης κοντά σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών σε αυτοκινητόδρομο, έχει κάψει μέχρι τώρα 50.000 στρέμματα.
Κυβερνητικός αξιωματούχος της περιφέρειας Βαρ, όπου ξέσπασε η φωτιά τη Δευτέρα, δήλωσε πως η πυρκαγιά δεν έχει ακόμη τεθεί υπό έλεγχο.
Άλλοι περίπου 20 άνθρωποι εμφάνισαν προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού από την πυρκαγιά.
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μετέβη χθες, Τρίτη, στον τόπο των επιχειρήσεων από τη θερινή κατοικία του, που βρίσκεται σε κοντινή περιοχή, για να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες για τις προσπάθειές τους.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στο Σεν Τροπέ: Μάχη να τεθεί υπό έλεγχο
ΗΠΑ: Κατακόρυφη η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στα παιδιά από όταν άνοιξαν τα σχολεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ράλι σε Metlen, ΓΕΚ, Aktor, AEM, οι Ελληνάρες κερδοσκόποι της ΕΥΔΑΠ, τα μέτωπα του Εξάρχου, τα νέα λεφτά του Μουνδρέα και η επιδότηση του αγρότη Ανδρέα Παπανδρέου Junior
- «Σπιτάκια Ανακύκλωσης»: Τα γκρίζα σημεία ενός διαγωνισμού, οι δύο πράσινοι ατσίδες με κοινό ταμείο και ο Πατούλης
- Η νέα τάση των υπερπλουσίων: Υπόγεια καταφύγια με ανέσεις πεντάστερου ξενοδοχείου
- Μεγάλου (Πειραιώς): Οι στόχοι της τράπεζας μετά το ρεκόρ στην εκταμίευση δανείων
