• Κοινωνία

    Φωτιά στο Σέιχ Σου: Η πυροσβεστική πρόλαβε τη πυρκαγιά – Ορατό το ενδεχόμενο εμπρησμού

    • NewsRoom


    Φωτιά ξέσπασε στο Σέιχ Σου στην Θεσσαλονίκη με την πυροσβεστική να προλαβαίνει την κατάσβεση χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω. Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό άγνωστες συνθήκες σε δασική έκταση, περίπου στις 20.20. Χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικων δυνάμεων που έσπευσαν αμέσως στο σημείο, κατάφεραν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο πριν επεκταθεί.

    Για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε κοντινή απόσταση από την περιφερειακή οδό, στο ύψος της Μαλακοπής, έσπευσαν στο σημείο οκτώ οχήματα με 16 πυροσβέστες και δυνάμεις της αστυνομίας με περιπολικά οχήματα. Τόσο η ώρα όσο και το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του εμπρησμού και ερευνάτε από το ανακριτικο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

    Τι ανέφεραν οι κάτοικοι

    «Περνούσα με το αυτοκίνητο και ξαφνικά πετάχτηκε μια φλόγα πολύ ψηλά. Το είδα να φουντώνει, τρόμαξα και ειδοποίησα αμέσως την πυροσβεστική που ήρθε σε ελάχιστα λεπτά, μαζί με περιπολικά της αστυνομία» ανέφερε ένας από τους ανθρώπους που ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

    Η Πυροσβεστική έχει αποκλείσει το σημείο και εξετάζει προσεκτικά τον χώρο για τυχόν υλικά που μπορεί να παραπέμπουν σε εμπρησμό.

    Διαβάστε επίσης

    Φωτιά στην Πεντέλη: 126 καμένα σπίτια – 54 επικίνδυνα για χρήση



    ΣΧΟΛΙΑ