ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε από τις 7 το πρωί σε δασική έκταση του Αγίου Όρους, στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Μεγίστης Λαύρας.
Στην επιχείρηση προστέθηκαν άλλα δύο καναντέρ, φτάνοντας πλέον τα τέσσερα ενώ ρίψεις νερού επιχειρεί και ένα ελικόπτερο. Επιπλέον, στη μάχη έχουν ριχτεί έντεκα οχήματα με 43 πυροσβέστες και τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Μεγίστης Λαύρας στο Άγιο Όρος. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 8, 2023
Η φωτιά είναι σε εξέλιξη σε δασικό σημείο του Αγίου Όρους, μακριά από τη Μονή, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ.
Διαβάστε επίσης
Αυτοκίνητο έπεσε στον ΗΣΑΠ Νέου Ηρακλείου – Νεκρός ο οδηγός
Γιατί ο Τσίπρας ψηφίζει Σούνιο, η ζώνη αγνότητας, ο αυνανισμός και το άλας της γης
Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.