• Κοινωνία

    Φονικό στη Βοιωτία: Οικογενειακές διαφορές ο λόγος του εγκλήματος

    • NewsRoom


    Ένας πατέρας και ο γιος του έπεσαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς, στην περιοχή των Θεσπιών της Βοιωτίας σε ένα περιστατικό που σήμαινε συναγερμό στη Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας. Η συμπλοκή διαδραματίστηκε έξω από το Γυμνάσιο – Λύκειο των Θεσπιών ανάμεσα σε δύο άντρες, ιδιοκτήτες εταιριών security και τους γιους τους.

    Η συμπλοκή κατέληξε σε στυγερό έγκλημα, όταν ο ένας από τους δύο άνδρες άνοιξε πυρ εναντίον του πατέρα και του γιου οι οποίοι έπεσαν νεκροί. Επίσης τραυματίστηκε ένα ακόμη άτομο, που είναι ανιψιός και εξάδελφος των θυμάτων.

    Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 67χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας security πήγε να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα άλλης εταιρίας φύλαξης, που ανήκει στον ξάδελφό του.

    Το θύμα (ο πατέρας), βλέποντας τον 67χρονο ξάδελφό του μαζί με τον 35χρονο γιο του να προσπαθούν να κατεβάσουν την διαφημιστική πινακίδα από τα κάγκελα του σχολείου τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος τους τραυματίζοντάς σοβαρά τον 35χρονο ανιψιό του.

    Μόλις ο 67χρονος πατέρας είδε τον γιο του να πέφτει κάτω μέσα στα αίματα, έβγαλε και εκείνος το όπλο και πυροβόλησε στο μέρος του ξαδέρφου και του ανιψιού του σκοτώνοντας τους.

    Άξιο αναφοράς είναι πως θύτης και θύματα μένουν στο Μαυρομάτι, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις Θεσπιές και ασχολούνται επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των security.

    Μάλιστα λόγω του ότι και οι δύο οικογένειες ασχολούνται στον ίδιο τομέα, τα δύο ξαδέρφια είχαν πολύχρονη αντιπαράθεση μεταξύ τους, με την πινακίδα να αποδεικνύεται το «τελικό χτύπημα».

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός από τον δράστη και τον -τραυματία- γιο του, έχει συλληφθεί ένα ακόμη άτομο, εργαζόμενος στην εταιρεία τους, που ήταν μαζί τους κατά την ώρα της συμπλοκής.



    ΣΧΟΛΙΑ