• Κοινωνία

    Φολέγανδρος: Πώς ξεκίνησε ο τσακωμός που οδήγησε στη δολοφονία – Τι λένε οι γονείς της Γαρυφαλλιάς

    Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς


    Μία… λάθος διαδρομή φαίνεται να ήταν η αφορμή που ξεκίνησε τον καβγά μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που οδήγησε στη δολοφονία της στη Φολέγανδρο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο καθ’ ομολογία δράστης στη συμπληρωματική ομολογία του.

    Σύμφωνα με τη συμπληρωματική κατάθεση του 30χρονου, όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν επειδή πήραν λάθος δρόμο. Το ζευγάρι ήθελε να πάει σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά κάπου έχασε το δρόμο. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της.

    Ο 30χρονος φέρεται να την κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους και άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στο να την πετάξει από τα βράχια στη θάλασσα. Αποτέλεσμα ήταν η άτυχη Γαρυφαλλιά να πνιγεί ανήμπορη να αντιδράσει από τα τραύματα της πτώσης.

    Ξεσπούν οι γονείς της Γαρυφαλλιάς

    Μιλώντας στον Alpha, οι γονείς της άτυχης κοπέλας εξέφρασαν τη θλίψη και την οργή τους για το γεγονός ότι έστειλαν την κόρη τους για διακοπές και εκείνη δεν γύρισε ποτέ.

    «Σπούδαζε τόσα χρόνια, πήγαινε για πρώτη φορά διακοπές μόνη της με έναν άντρα που γνώριζε λίγο και τη σκότωσε», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας. Ακόμη αποκάλυψε ότι η 26χρονη προσπάθησε να πάει στο λιμάνι του νησιού για να φύγει, αλλά ο 30χρονος την πρόλαβε.

    «Ήταν η πρώτη της σχέση, έμπλεξε χωρίς να καταλάβει. Αυτός ο άνδρας πρέπει να σαπίσει στη φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Συντετριμμένη και η μητέρα της, ζητάει και εκείνη την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, που όπως λέει έκλεισε το σπίτι, της στέρησε την κόρη και την ανάγκασε να ανεβαίνει στο εξής ένα Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος. «Το παιδί μας ήταν εξαίρετο με ήθος, με καλλιέργεια και χαμόγελο. Έπεσε στα χέρια ενός άνανδρου αλήτη. Δεν πιστεύω σε κακιές στιγμές αλλά σε κακούς ανθρώπους» λέει με τον τόνο της φωνής, να αποτυπώνει τη συναισθηματική της φόρτιση και συνεχίζει:

    «Λυπάμαι που εκείνη τη μέρα δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για να της πω, πόσο την αγαπάω και πόσο τη θαυμάζω. Ξέρω πως υπάρχει και μια άλλη μάνα που αυτή τη στιγμή πονάει. Όμως δυστυχώς εκείνη γέννησε ένα δολοφόνο. Το παιδί μου, δεν μου έλεγε πολλά για τα προσωπικά της. Πίστευε πως αυτός ήταν ένα καλό παιδί, αλλά έκανε λάθος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Φολέγανδρος: Όλο το χρονικό της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

    Φολέγανδρος: Από πνιγμό ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς – Τι έδειξε η νεκροψία

    Φολέγανδρος: Στη Νάξο μεταφέρθηκε ο δολοφόνος της Γαρυφαλιάς – Δείτε βίντεο



    ΣΧΟΛΙΑ