ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρωτιά στις φοιτητικές εκλογές φαίνεται να κατακτά, για 33η συνεχόμενη φορά, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Μάλιστα, η συμμετοχή στις εκλογές σημείωσε μικρή άνοδο.
Με τη μέχρι στιγμής ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων στα πανεπιστήμια, η ΔΑΠ συγκεντρώνει πάνω από 40% (49% σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ίδιας) και ακολουθεί η ΠΚΣ, με ποσοστό πάνω από 20% (25,17% σύμφωνα με την ίδια).
Ακολουθούν η ΕΑΑΚ (9% σύμφωνα με τη ΔΑΠ, 8,24% σύμφωνα με την ΠΚΣ) και η ΠΑΣΠ (8% σύμφωνα με τη ΔΑΠ, 7,65% σύμφωνα με την ΠΚΣ).
Σε χαμηλό ποσοστό, κοντά στο 1%, το ΜΠΛΟΚΟ, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίστοιχη η εικόνα και στα ΤΕΙ, με τη ΔΑΠ να έρχεται πρώτη, δεύτερη την ΠΚΣ και τρίτη την ΠΑΣΠ.
Εκκρεμούν ακόμη οι περισσότεροι πολυπληθείς φοιτητικοί σύλλογοι, των οποίων η καταμέτρηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένταση στο Πάντειο-Εισβολή αντιεξουσιαστών στις φοιτητικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ χιλιάδες φοιτητές-Θα κληθούν να πληρώσουν φόρο εισοδήματος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι επόμενες ημέρες κρίνουν τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών – Τι θα παίξει ρόλο στην απόφαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στην Τανάγρα: Οι τράπεζες στηρίζουν με 50.000 ευρώ και διαγραφή δανείων τις οικογένειες των δύο πιλότων
- ΟΠΕΚ+: Αμετάβλητη η πολιτική παραγωγής πετρελαίου για τον Οκτώβριο
- Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Λήγουν αύριο οι αιτήσεις για τη συμπληρωματική διαδικασία εξετάσεων για εισαγωγή
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου τα οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.