• Κοινωνία

    Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι βιντεοσκόπησαν επιχείρηση αστυνομικών σε κελιά (video)

    • NewsRoom


    Ακόμα ένα βίντεο από τις φυλακές Κορυδαλλού έρχεται στη δημοσιότητα στο οποίο κρατούμενοι κατέγραψαν με χαρακτηριστική άνεση επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε κελιά. Μετά την παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο με εν ψυχρώ δολοφονίες στις φυλακές Κορυδαλλού, τα κελιά σουίτες, τις «σέλφι» στα γραφεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων, παρουσιάζεται ένα ακόμη δείγμα της διάλυσης στις φυλακές της χώρας.

    Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα «Το Βήμα», καταγράφονται άνδρες της ΕΛΑΣ και των ΕΚΑΜ να πραγματοποιούν ελέγχους σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι έγιναν στη Β΄Πτέρυγα των φυλακών μετά από ένα αιματηρό επεισόδιο.  Το βίντεο φαίνεται να έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο, μολονότι η κατοχή του απαγορεύεται μέσα στις φυλακές.

    «Εικονολήπτης» ακούγεται να είναι αλλοδαπός κρατούμενος ο οποίος, μάλιστα, σε αρκετές στιγμές γελάει με την επιχείρηση που καταγράφει και την τύχη των άλλων κρατουμένων.

    Σημειώνεται, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα  -κάθε εβδομάδα-  παρουσιάζονται τρεις με τέσσερις  αιματηρές επιθέσεις ή αποδράσεις από τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.



    ΣΧΟΛΙΑ