• Κοινωνία

    Εξάρχεια: Ανατροπή στην υπόθεση με τη νεκρή γυναίκα – Το σημείωμα που φέρεται να άφησε το ζευγάρι

    • NewsRoom
    Περιπολικό


    Ανατροπή στην υπόθεση-θρίλερ που εκτυλίσσεται από χθες σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, όπου βρέθηκε νεκρή μια 55χρονη, όταν ο 57χρονος  σύζυγός της, κάλεσε την Αστυνομία και την ενημέρωσε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σημείωμα που επίσης βρέθηκε στο σημείο, δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση.

    Από το σημείωμα, φαίνεται ότι προκύπτει το συμπέρασμα ότι  το ζευγάρι είχε επιλέξει να τερματίζει τη ζωή του, χαρακώνοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου.

    «Τα κορμιά μας δεν προφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά», φαίρεται να είχαν γράψει στο σημείωμα.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος, η σύζυγός του ήταν καρκινοπαθής.

    Ο 57χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Ελπίς», ενώ στο σημείο έχει κληθεί κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για να αποφανθεί αν όντως πρόκειται για αυτοκτονία και απόπειρα αυτοκτονίας ή αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση.

    Επιπλέον, η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στο μυστήριο καθώς, αυτό που ερευνάται είναι αν η γυναίκα έφερε χτυπήματα στο σώμα της, κάτι που σημαίνει ότι είχε προηγηθεί καβγάς.

    Σύμφωνα ωστόσο με τον 57χρονο, ήταν μια απόφαση κοινή, εκείνος έκοψε αρχικά τις φλέβες της συντρόφου του και στη συνέχεια η γυναίκα αιμόφυρτη ξεκίνησε να κόβει τις δικές του.

    Καθώς η γυναίκα “έφευγε” από τη ζωή, ο σύζυγος, για λόγους που ερευνώνται, έδεσε τα τραύματα του και κάλεσε την αστυνομία.

    Διαβάστε επίσης: 

    Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη με τραύματα από μαχαίρι – Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο σύζυγός της

    Δυστύχημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας διαβιβάζει στην Εξεταστική της Βουλής τη δικογραφία

    ΗΠΑ: Μαζικό μπλακ άουτ στο τηλεφωνικό δίκτυο σε όλη τη χώρα



    ΣΧΟΛΙΑ