ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 56χρονου άνδρα προχώρησαν οι ανακριτικοί υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στην περιοχή Πλατάνα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην Εύβοια.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο συλληφθείς, στις 12:48, προκάλεσε πυρκαγιά κατά την καύση υπολειμμάτων κλαδιών σε αγροτική έκταση, χωρίς να έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα πυρασφάλειας, με αποτέλεσμα η φωτιά να ξεφύγει από τον έλεγχo και να απειλήσει παρακείμενες εκτάσεις.
Κατά τις ίδιες πηγές, η κινητοποίηση των ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος ήταν άμεση και μετά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρμόδιες ανακριτικές υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία με εντολή εισαγγελέα, ενώ επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.031,25 ευρώ.
Όπως επισημαίνεται από την Πυροσβεστική, η ΔΑΕΕ και οι ανακριτικές υπηρεσίες του ΠΣ παραμένουν σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, με συνεχείς ελέγχους και άμεση απόδοση ευθυνών σε περιπτώσεις παραβάσεων της νομοθεσίας.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Στο Ηράκλειο μεταβαίνει αύριο, για το 4ο προσυνέδριο της ΝΔ
Τασούλας: Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Άμφισσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Μπέας (διοικητής νοσ. Χανίων): Χτίζουμε το νοσοκομείο της επόμενης δεκαετίας – Το στοίχημα της στελέχωσης
- CrediaBank: Το επενδυτικό τρόπαιο των Εξάρχου-Μπάκου- Καϋμενάκη που έχει προσφέρει υπεραξίες πάνω από μισό δισ. ευρώ
- Λίντα Μπένγκλις: Η Ελληνίδα γλύπτρια πίσω από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior
- Νέο Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης: Οι 4 πυλώνες, το χρονοδιάγραμμα και η δήλωση Παπαϊωάννου στο mononews
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.