ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρό εντόπισαν οι λιμενικές αρχές της Εύβοιας έναν 55χρονο ψαροτουφεκά, ο οποίος αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Σαρακήνικου Ευβοίας.
Οι αρχές εντόπισαν τελικά τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού:
Ενημερώθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι Λιμενικές Αρχές Χαλκίδας, Κύμης, Σκύρου και Μαντουδίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενου 55χρονου υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή Σαρακήνικου Ευβοίας.
Ἀμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και τέσσερα αλιευτικά σκάφη. Ο άνδρας εντοπίστηκε από ιδιωτικό παραπλέον σκάφος χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ”Πηγάδια” Ευβοίας και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου μεταφέρθηκε στο λιμένα Πηλίου Ευβοίας. Στη συνέχεια ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Ραγδαία αύξηση στις απολύσεις το 2025 – Έφτασαν στις 1,7 εκατ.
- Γκίκας στην 34η Σύνοδο του ΟΟΣΑ: Η νησιωτική πολιτική για την Ελλάδα είναι Εθνική στρατηγική προτεραιότητα
- Χατζηδάκης: Οι επτά άξονες στήριξης της βιομηχανίας
- Joakim Reiter (Vodafone): Η Ευρώπη χρειάζεται ψηφιακή κυριαρχία με ανθεκτικότητα, αυτονομία και συνεργασία