ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η «μάχη» των ελληνικών δυνάμεων στα σύνορα του Έβρου προκειμένου να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από τις 06.00 το πρωί ως τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης δεν επιτράπηκε η παράνομη είσοδος στην Ελλάδα, στην περιοχή του Έβρου, συνολικά σε 1.500 άτομα. Στο ίδιο διάστημα συνελήφθησαν 32 άτομα για παράνομη είσοδο στη χώρα, κυρίως από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου ως τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης η συνολική εικόνα διαμορφώνεται ως εξής:
-Αποτράπηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα συνολικά σε 26.532 άτομα.
-Συνελήφθησαν συνολικά 218 άτομα.
Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί σε κέντρα κράτησης μεταναστών και οι καταδικασθέντες (για παράνομη είσοδο) σε καταστήματα κράτησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Τούρμπο η Άλφα με 60 εκατ. ευρώ συναλλαγές, νέο ιστορικό υψηλό ο ΟΛΠ και η Quest, το σενάριο για τις 1.800 μονάδες
- Σήλια Κριθαριώτη: Χορεύει με τη Μαρία Μενούνος και τη Μαριέττα Χρουσαλά στο μπαλκόνι της
- Ένωση Ελληνικών Ναυπηγείων: Σύμφωνο συνεργασίας με την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, ‘Αμυνας και Ασφάλειας
- ΟΛΠ: Συνάντηση Su Xudong με τον Γιάννης Μώραλη για τα έργα στο λιμάνι
