Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πολίτες έξω από το ΡΙΚ για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, με τον τίτλο «El Diablo» («Ο διάβολος»).
Με πανό στα οποία ανέγραφαν «Αγαπάμε τον Χριστό», «Μετάνοια», αλλά και σταυρούς, οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν την αντικατάσταση του τραγουδιού από άλλο, ενώ παρέδωσαν ψήφισμα στον διευθυντή ειδήσεων του ΡΙΚ, Πανίκο Χατζηπαναγή.

Στο σημείο βρίσκονταν από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων. Μετά την διαμαρτυρία, οι διαδηλωτές αποχώρησαν.
Σε ανακοίνωσή της η Ορθόδοξη Νεολαία Κύπρου αναφέρει πως «το συγκεκριμένο τραγούδι “El diablo” αποτελεί ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις, διακηρύττει την υποταγή του ανθρώπου στο σκότος και τον εξευτελισμό (εξ άλλου εσείς το είπαμε από μόνοι σας ότι αναφέρεται στο σύνδρομο της Στοκχόλμης) και προσβάλλει τον λαό μας».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαήλ Ρασσιάς: Πώς είναι να μοιράζεσαι την ίδια κιμωλία με τον Τζον Νας
- Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
- ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.