ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των τριών πεζοπόρων από την Αθήνα οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί από το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Παρνασσού. Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν από πυροσβέστες του κλιμακίου της Αμφίκλειας, ενώ είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Οι τρεις φίλοι από Αθήνα είχα στον Παρνασσό για σκι, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να κάνουν πεζοπορία, Ωστόσο, σταμάτησαν να δίνουν στίγμα γύρω στις 1:00 το μεσημέρι, με τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχούν και να ειδοποιούν τις αρχές. Αρχικά βρέθηκαν οι δύο πεζοπόροι και λίγο αργότερα και ο τρίτος που είχε αποκοπεί από την παρέα και χάθηκε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς – Χρηματοδότηση €3,63 εκ. για το πρώτο Κέντρο Ικανοτήτων
- Κατερίνα Λασκαρίδη: Παραμένουμε πιστοί στο όραμα και στις αξίες μας εδώ και 30 χρόνια
- Μυλωνάκης για Τζάκρη: Να ανασκευάσει το αδιανόητο ψέμα της
- Η Σοφία Ζαχαράκη στο My Story: Από τα θρανία του σχολείου, στα έδρανα της Βουλής, στα μέτωπα της εκπαίδευσης και όλα όσα αλλάζουν στην Παιδεία