ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην Πιερία, στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών -Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ), στη διάρκεια εργασιών ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται από το 434ο μέχρι το 436ο χιλιόμετρο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές, νεκρός είναι εξηντάχρονος υπάλληλος εταιρείας που έχει αναλάβει τα έργα συντήρησης της ΠΑΘΕ. Ο άτυχος 60χρονος παρασύρθηκε από φορτηγό που εκτελούσε εργασίες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Κατερίνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ElvalHalcor: Θα αποδεχθεί προσφορές συνολικού ποσού 250 εκατ. ευρώ για την έκδοση 59,5 εκατ. νέων μετοχών
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Melten, Alpha, ΕΤΕ, Fourlis
- Νέα επίθεση Τραμπ για την εκλογική νοθεία του 2020: Στο στόχαστρο η Κίνα και τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα – Τι απαντά το Πεκίνο
- The Mononews Quiz 17/7/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.