ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Ιατρο-Βιολογικής Υπηρεσίας της Ρωσίας, Βερόνικα Σκβαρτσόβα, δήλωσε σήμερα ότι το 50%-80% που έχουν νοσήσει με κορονοϊό έχουν επαρκή αντισώματα ώστε να μη μολυνθούν δεύτερη φορά.
«Μόνο ένα ποσοστό όσων έχουν νοσήσει έχουν στο αίμα τους επαρκή αντισώματα για να μην μολυνθούν εκ νέου. Το ποσοστό αυτό των ανθρώπων, που ανήκουν σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, κυμαίνεται στο 50% έως 80%.
«Το πλάσμα του αίματος τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο καθώς παρουσιάζουν σταθερή ανοσία στον ιό. Οι υπόλοιποι αποκτούν μερική ανοσία» φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με ανάρτηση του Ρώσου βουλευτή Αντόν Γκορέλκιν στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη του κυβερνώντος κόμματος “Ενιαία Ρωσία”, στην οποία μίλησε η Σκβαρτσόβα.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομοτηνή: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Σαπών
- Κυψέλη: Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα στην Ευελπίδων
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για το Κράτος Δικαίου: Ζει σε παράλληλο σύμπαν – Η θεσμική εκτροπή δεν θα περάσει
- Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνεται η Επισκοπή – Μήνυμα του 112 στους κατοίκους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.