ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία με τις βροχές να πλησιάζουν απειλητικά.
Tα νεότερα στοιχεία από το προγνωστικό μοντέλο BOLAM του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ)/meteo.gr προβλέπουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Αττική.
Τα φαινόμενα αναμένονται κατά κύριο λόγο από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια τμήματα του νομού. Λόγω των κατά τόπους ισχυρών φαινομένων, η μετεωρολογική υπηρεσία του ΕΑΑ συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις και στις δραστηριότητες σε ανοικτούς χώρους.
Στους χάρτες που ακολουθούν φαίνεται το ολικό ύψος υετού που αναμένεται από τις 15:00 έως τις 18:00, από τις 18:00 έως τις 21:00 και από τις 21:00 έως τα 24:00 ώρα Ελλάδος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστραλία: Στις κάλπες 18 εκατομμύρια Αυστραλοί για τις βουλευτικές εκλογές
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ κόβει 6 δισ. δολάρια από τον προϋπολογισμό της NASA
- Ιράν: Η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι η συνέχιση των κυρώσεων των ΗΠΑ “δεν θα αλλάξει” την πολιτική του
- Στουτγάρδη: Mercedes παρέσυρε πεζούς στο κέντρο της πόλης – Για “τροχαίο ατύχημα” μιλά η πυροσβεστική
