• Κοινωνία

    Epsilon Net: Αποστολή 25 τόνων εμφιαλωμένου νερού στους πληγέντες της Θεσσαλίας

    • NewsRoom
    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net

    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net


    Τη στήριξή του στους πληγέντες της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel, εκφράζει ο Όμιλος Epsilon Net με την αποστολή 25 τόνων εμφιαλωμένου νερού.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση και το προσωπικό του Ομίλου Epsilon Net εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τα τραγικά γεγονότα λόγω των πρωτοφανών καιρικών συνθηκών στη Θεσσαλία και συμβάλλουν στη στήριξη των πληγέντων.

    “Αποστέλλουμε 25 τόνους εμφιαλωμένου νερού στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για να μοιραστούν στους συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη. Στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου της Epsilon Net, η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και η προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές.

    Ευχόμαστε ειλικρινά την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και θα είμαστε πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας με περαιτέρω δράσεις στο άμεσο μέλλον”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

    Στο μεταξύ, για ένατη ημέρα χωρίς πόσιμο νερό παραμένει το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, εξαιτίας της θεομηνίας Daniel και της ολοσχερούς σχεδόν καταστροφής του υδροδοτικού δικτύου της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, το οποίο και αποτελεί το μείζον πρόβλημα για την επαναφορά στην κανονικότητα.

    Διαβάστε επίσης: 

    Βόλος: Xωρίς πόσιμο νερό για 9η ημέρα – Αποκαταστάθηκε το οδικό δίκτυο

    Μητσοτάκης για Θεσσαλία: Προτεραιότητα σε δημόσια υγεία, απάντληση υδάτων, αποκατάσταση οδικού δικτύου

    Ταχιάος: Εθνική προτεραιότητα τα αντιπλημμυρικά έργα



    ΣΧΟΛΙΑ