ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τουλάχιστον 170 νεκρούς Αφγανούς από την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ κάνουν λόγο πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της εφημερίδας New York Times, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές.
Στον απολογισμό αυτόν δεν περιλαμβάνονται οι Αμερικανοί στρατιώτες που σκοτώθηκαν από την έκρηξη, ούτε οι πολίτες άλλων χωρών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Boston Globe, οι Αφγανοί που σκοτώθηκαν ανέρχονται σε 169. Οι δύο αξιωματούχοι που έδωσαν αυτήν την πληροφορία ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι διότι δεν είχαν την άδεια να μιλήσουν σε μέσα ενημέρωσης, προσθέτει το δημοσίευμα.
Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN από την πλευρά του μεταδίδει ότι σκοτώθηκαν περισσότεροι από 170 άνθρωποι και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 200, με βάση τις πληροφορίες ενός αξιωματούχου από το υπουργείο Δημόσιας Υγείας του Αφγανιστάν.
Χθες, το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι 13 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν στην επίθεση αυτήν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aegean: Την Δευτέρα ξεκινά η δημόσια εγγραφή για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως €250 εκατ.
- Χάος για χιλιάδες επιβάτες που έχουν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ντόχα – Μεγάλες ουρές επιβατών στο Ντουμπάι
- ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Κατσαρής – Τι είπε για Μυστακίδη και Σαββίδη
- EKO Rally Acropolis 2025: Η Kosmocar στο πλευρό του Αμούτζα
