• Κοινωνία

    Επική αφίσα: Υποψήφιος δήμαρχος θέλει να «κλέψει το δημαρχείο» αλά «Casa de Papel»

    • NewsRoom


    Μια «διαφορετική» αυτή καμπάνια… που είναι ήδη σχεδόν viral στο διαδίκτυο με τα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες πανελλαδικά, να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο… είναι αυτή του επικεφαλής της παράταξης παράταξης Σπάρτακος και υποψήφιου Δήμαρχου Κομοτηνής Κώστα Καραΐσκου.

    Σαφώς επηρεασμένος από την (κατά τα άλλα εκπληκτική) σειρά του netflix La Casa De Papel (η τέλεια ληστεία), ο Κώστας Καραΐσκος, ανέβασε μια εικόνα στα κοινωνικά δίκτυα, που δείχνει τον ίδιο ντυμένο ληστή με τη στολή που φορούσαν οι ληστές της σειράς.

    Ήδη η αφίσα προκαλεί ποικίλα σχόλια στους κατοίκους.

    «Η τέλεια ληστεία» είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix μετέπειτα αγόρασε τη σειρά και μετά την προβολή της, γνώρισε τεράστια επιτυχία, καθώς εμφανίζεται στις 10 πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb. Σύμφωνα με το σενάριο, οκτώ ληστές κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί και χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επικό! Με αγγλικά… Τσίπρα η Εύη Βατίδου αποθεώνει τον Παππά για την ελληνική διαστημική αποστολή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι μισθοί που παίρνουν οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες στην Ελλάδα (λίστα)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Disney κοντράρει το Netflix με νέα φθηνότερη υπηρεσία streaming



    ΣΧΟΛΙΑ