Κοινωνία

Έπεσε σε χαντάκι με το αυτοκίνητό του και σώθηκε!

  • NewsRoom


Ζωντανός εντοπίστηκε ένας 43χρονος, κάτοικος Αθηνών, με καταγωγή από το χωριό Κλαδέο της Αρχαίας Ολυμπίας, που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαντάκι στο Φράγμα Φλόκα, δίπλα στον Αλφειό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, ο 43χρονος είχε φύγει τη νύχτα με το αυτοκίνητό του και δεν είχε επιστρέψει. Κάποια στιγμή είχε επικοινωνήσει με τους οικείους του, ωστόσο στη συνέχεια ήταν αδύνατη κάθε επικοινωνία.

Οι δικοί του ενημέρωσαν τις αρχές, που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 43χρονος βρέθηκε στις 9 το πρωί τις Κυριακής από τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Βαγγέλη Αναγνωστάκη και το διοικητή του Α.Τ. Αντώνη Κούλη, στο δρόμο από Φράγμα Φλόκα προς Μακρίσια (από Φλόκα προς Φράγμα) σε χαντάκι δίπλα στον ποταμό Αλφειό.

Όπως φαίνεται, κατέληξε στο χαντάκι μετά από τροχαίο, όπου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το σημείο μάλιστα δεν είναι ορατό από το δρόμο, ενώ είναι γεμάτο βάτα.

Ο 43χρονος δεν φαίνεται να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Το χαντάκι περιέχει νερό αλλά όχι σε μεγάλο βάθος. Πυροσβέστες και διασώστες που βρίσκονται στο σημείο επιχειρούν τον απεγκλωβισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην Ιονία Οδό (pics & video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύμη: Εντοπίστηκε σώα η 21χρονη κολυμβήτριαΣΧΟΛΙΑ