ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα ανόδου λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τη γέφυρα Καλυφτάκη μια μηχανή συγκρούστηκε με λεωφορείο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Σε ισχύ τίθενται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Ειδικότερα, από τις 6:00 το πρωί έως και τις 14:00 διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Μητροπόλεως, και σε τμήμα των οδών Αιόλου και Ερμού. Επιπλέον, εξεδόθη ΝΟΤΑΜ, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις drones από τις 04:00 έως τις 17.00 στον εναέριο χώρο του κέντρου της Αθήνας, της Τανάγρας, του Τατοΐου και στην περιοχή της Δεκέλειας.
Παράλληλα, drones και ελικόπτερα της Αστυνομίας θα δίνουν εικόνα στο επιχειρησιακό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν παρουσία σε καίρια σημεία, με επίκεντρο τη Μητρόπολη Αθηνών και το Τατόι. Εξάλλου, οι αστυνομικές δυνάμεις που θα βρίσκονται έξω από το κτήμα Τατοΐου θα επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε όσους έχουν ονομαστική πρόσκληση.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Στις 17,18 και 19 Φεβρουαρίου το ομολογιακό δάνειο €250 εκ.
- Ευρωζώνη: Επιβράδυνση της ανάπτυξης για 2ο συνεχόμενο μήνα τον Ιανουάριο
- Nintendo: Βουτιά 11% για τη μετοχή μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου
- Ford και Geely: Συζητούν πιθανή συνεργασία για κατασκευή αυτοκινήτων στην Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.