ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 11 προσαγωγές 10 αλλοδαπών και ενός Έλληνα προχώρησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε μια ακόμη δράση που πραγματοποίησε με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, στην πλατεία Εξαρχείων, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.
Παράλληλα, σε πεζοδρόμιο της πλατείας Εξαρχείων, βρέθηκε και κατασχέθηκε σακούλα, η οποία περιείχε 256 πακέτα τσιγάρα και 4 συσκευασίες καπνού. Για τον εντοπισμό των δραστών διενεργείται προανάκριση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη επίθεση ουκρανικών drones στη Μόσχα και τα περίχωρά της – Έκλεισαν αεροδρόμια, ζημιές σε κτίρια
- Δένδιας για τα 51 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: «Δεν ξεχνώ»
- Μητσοτάκης για τη συμπλήρωση 51 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Τη δίκαιη λύση του Κυπριακού την απαιτεί η διεθνής νομιμότητα και ο πολιτισμός του 21ου αιώνα
- ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Η διαιώνιση του σημερινού status quo και η δημιουργία «δύο κρατών», δεν αποτελούν αποδεκτές λύσεις
