• Κοινωνία

    Ένωση Δικαστών: «Ανησυχία» για «την πολιτική εκμετάλλευση» της τραγωδίας στα Τέμπη

    Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων


    Οι Δικαστικοί Λειτουργοί θα πράξουν το καθήκον τους με ευσυνειδησία διαβεβαιώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφορικά για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ενώ εκφράζει τις ανησυχίες της “για την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας αυτής από εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος”.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

     “Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σεβόμενη τη μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη και την οδύνη των οικείων τους, παρακολουθεί με ανησυχία την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας αυτής από εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος και την προσπάθειά τους να καταστήσουν μέρος του προβλήματος και την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

    Διαβεβαιώνουμε, ότι οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί θα πράξουν το καθήκον τους με ευσυνειδησία, όπως πράττουν μέχρι σήμερα, αυστηρά στα πλαίσια της ανεξάρτητης λειτουργίας τους, με τις προβλεπόμενες εγγυητικές της ανεξαρτησίας αυτής διαδικασίες και εντός του πλαισίου, που καθορίζουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι της Ελληνικής Πολιτείας”.

    Διαβάστε επίσης

    Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης: Αρωγός στην αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

    Ντογιάκος: Ζήτησε την αποστολή της δικογραφίας και για την σιδηροδρομική τραγωδία στο Άδενδρο το 2017



    ΣΧΟΛΙΑ