ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τραυματισμένο αγόρι με τον πατέρα του στην Παλλήνη κατάφεραν να απεγκλωβίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο πατέρας του αγοριού είχε ζητήσει βοήθεια καθώς το παιδί του είχε χτυπήσει στο κεφάλι ωστόσο δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού και δεν μπορούσε να προσεγγίσει το όχημά του.
Η Πυροσβεστική είχε ερπυστριοφόρο όχημα που μπορούσε να κινηθεί παρόλο το ύψος του χιονιού. Προσέγγισε τον μπαμπά που είχε βγει στο δρόμο με το παιδάκι, τον πήρε από την Λ. Μαραθώνος και Μιλήση και τον μετέφεραν σε ένα βατό σημείο όπου δεν υπήρχε χιόνι. Από εκεί παρελήφθησαν από όχημα της ασφάλειας ώστε να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παίδων.
Διαβάστε επίσης
Αναστέλλονται και αύριο οι εμβολιασμοί σε Αττική και Εύβοια
Δήμος Αθηναίων: Σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση για την αποκατάσταση των προβλημάτων από την κακοκαιρία
Περιφέρεια Αττικής: Ανοιχτό το 98% του κεντρικού οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Γεμίστε νωρίτερα με φυσικό αέριο τις αποθήκες
- ΗΠΑ: Πέθανε ο Ρόμπερτ Μιούλερ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η διαδικασία των απολυμάνσεων στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού στο ζωικό κεφάλαιο
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.