• Κοινωνία

    Εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανθρώπων στη Μονεμβασιά – Τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του


    Σοκ προκάλεσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη Μονεμβασιά το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας 50χρονος παρέσυρε και σκότωσε εν ψυχρώ δύο ηλικιωμένους με το όχημα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος σε κατάσταση αμόκ και για άγνωστο ακόμη αιτία περέσυρε με το αγροτικό του όχημα τον πρώτο για 300 μέτρα και έπειτα γύρισε πίσω και χτύπησε και τον άλλο εκλιπών, γεμίζοντας αίματα το οδόστρωμα.

    Μάλιστα στη προσπάθεια του να διαφύγει, εμβόλισε ένα περιπολικό και ένα άλλο όχημα, ενώ μάλιστα το δεύτερο θύμα από το σοκαριστικό τροχαίο είναι ο 77χρονος τραγουδιστής Αναστάσιος Σαμπάνης, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

    Πως έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με τους δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος, ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον παρασέρνει έως και 300 μέτρα.

    Στην συνέχεια ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κάνει αναστροφή και ξανά χτυπάει τον ήδη χτυπημένο αναβάτη και τον παρασέρνει άλλα 200 μέτρα, στην συνέχεια φτάνει στον δεύτερο αναβάτη που είναι στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον σέρνει επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

    Οι κάτοικοι της πόλης κάλεσαν την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου.

    Στο τέλος βρίσκει την λύση να ρίξει το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει.

    Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι ήταν μόνιμοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς.

    Συγκλονίζει ο γιος του νεκρού στη Μονεμβασια

    «Χωρίς λόγο και αιτία πήγαν άδικα δυο άνθρωποι.

    Είδα τον πατέρα μου στον δρόμο πριν τον χτυπήσει. Εργαζόμουν εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο τον είδα νεκρό στον δρόμο.»

    Συνελήφθη ο δράστης

    Ο 50χρονος δράστης είναι αγρότης και επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια.

    Λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα είχε πιει ένα ποτό ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα εστιατόριο ενός φίλου του.

    Οι δύο ηλικιωμένοι φίλοι,  βρισκόντουσαν σε καφενείο στο κέντρο της πόλης και έφυγαν με το μηχανάκι του ενός για το σπίτι τους.

    Ο οδηγός του I.X έχει συλληφθεί και κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, κ. Χρηστάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο 50χρονος  βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη.

    Διαβάστε επίσης

    Διαβατά: Δολοφόνησαν με καραμπίνα 46χρονο Ρομά

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ