ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε στο διαδίκτυο το τραγικό περιστατικό με την 27χρονη και το νεκρό μωρό στην Πλαζ της Αγυιάς, γράφοντας:
Γέννησε, πέταξε το νεογέννητο μωρό της στη θάλασσα και το βρήκαν νεκρό οι περαστικοί. Σεβαστή και κορόνα στο κεφάλι μας η επιλόχειος κατάθλιψη ή ό,τι τη βασάνιζε τέλος πάντων, αλλά εδώ πια τρελαίνεσαι.
Είκοσι εφτά χρονών η γυναίκα μιλάμε, όχι κανένα 14χρονο. Ήξερε ότι ήταν έγκυος και δεν έκανε το παραμικρό για να τερματίσει την κύηση. Περίμενε να γεννηθεί το μωράκι για να το παραδώσει στα κύματα. Συγγνώμη αλλά δεν βρίσκω δικαιολογίες. Μόνο πένθος. Και οργή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συμβουλευτική Επιτροπή της ΔΕΘ-Helexpo – Πρόεδρος ο Ιω. Μασούτης
- Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα παρασυρθεί σε πόλεμο με το Ιράν
- Χρυσός: Δεύτερη εβδομάδα απωλειών καθώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διατηρεί υψηλές τις τιμές του πετρελαίου
- Dynagas LNG Partners (Γιώργος Προκοπίου): Καθαρά κέρδη 57,1 εκατ. δολάρια στο δωδεκάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.