Την μητέρα του μωρού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε καρότσι σούπερ μάρκετ έξω από είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, βρήκαν κατά πάσα πιθανότητα οι αστυνομικοί.
Η νεαρή ύποπτη για την εγκατάλειψη του βρέφους, καταθέτει αυτή την ώρα στον εισαγγελέα ανηλίκων
Να σημειωθεί ότι το μωρό ήταν τυλιγμένο σε μια πετσέτα και είχε τοποθετηθεί σε ένα καρότσι από σούπερ μάρκετ.
Το βρήκε ένας 19χρονος ένοικος της πολυκατοικίας και ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη η προσαγωγή μιας 19χρονης η οποία και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Αττικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Μπέας (διοικητής νοσ. Χανίων): Χτίζουμε το νοσοκομείο της επόμενης δεκαετίας – Το στοίχημα της στελέχωσης
- CrediaBank: Το επενδυτικό τρόπαιο των Εξάρχου-Μπάκου- Καϋμενάκη που έχει προσφέρει υπεραξίες πάνω από μισό δισ. ευρώ
- Λίντα Μπένγκλις: Η Ελληνίδα γλύπτρια πίσω από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior
- Νέο Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης: Οι 4 πυλώνες, το χρονοδιάγραμμα και η δήλωση Παπαϊωάννου στο mononews
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.