ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καραμπόλα επτά αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 στην Αττική Οδό.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, λίγο μετά το ύψος της Κηφισίας.
Δεν υπάρχουν τραυματισμοί.
Μεγάλες καθυστερήσεις, 25 – 30 λεπτών, σημειώνονται, από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, προς αεροδρόμιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ουρά των οχημάτων που έχει σχηματιστεί ξεπερνά τα πέντε χιλιόμετρα, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.
Μεγάλες καθυστερήσεις 25΄-30΄, από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, προς Αεροδρόμιο, λόγω καραμπόλας 7 οχημάτων. Επιχείρηση απομάκρυνσης τους σε εξέλιξη.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 11, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Ουρές και νεύρα έξω από τη μοναδική κάβα – Έχει ξεμείνει από προμήθειες λόγω του πολέμου
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποκλεισμός και πρόστιμο €10.000 από την Euroleague – Πώς αντέδρασε
- Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου: Οι νέοι δασμοί Τραμπ σε ευρωπαϊκά οχήματα δείχνουν την αναξιοπιστία των ΗΠΑ
- Άραξος: Η στιγμή που καταρρέει σκάλα με δημοσιογράφους σε υποδοχή αεροπλάνου (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.