ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.
Η ανακρίτρια που 2 μέρες νωρίτερα τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, έκρινε ότι ο γνωστός ποινικολόγος παραβίασε 2 από αυτούς τους όρους. Την απαγόρευση της επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα σύζυγό του και τη μετοίκηση.
Έτσι η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αντικατέστησε τους περιοριστικούς όρους με προσωρινή κράτηση, εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη του, δίνοντας εντολή να οδηγεί στη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη του.
Απόστολος Λύτρας: Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Παραβίασε διπλά τους περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρατείνεται έως τις 9 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
- Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή για την προστασία των ωκεανών»
- Ο Πήτερ Γεωργιόπουλος εξηγεί γιατί επέστρεψε στα VLCC: «Κάνε κάτι μεγάλο ή κάτσε σπίτι σου»
- Novo Nordisk: Η «μακροζωία» στο επίκεντρο των μεγαλεπήβολων σχεδίων του CEO – Ο ρόλος της σεμαγλουτίδης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.