ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει από το πρωί της Πέμπτης και από τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και πιθανώς χαλάζι στα βορειοδυτικά.
Πιο αναλυτικά:
1. Την Πέμπτη (03-10-2019)
2. Την Παρασκευή (04-10-2019)
α. Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί.
γ. Από νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο, που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού σε αυτές στις περιοχές αναμένεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (05-10-2019).
⚠️ Μεταβολή του καιρού από αύριο Πέμπτη 3-10-19 με βροχές?️ & καταιγίδες⛈️ που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους? & πιθανόν από χαλαζοπτώσεις @pyrosvestiki @hellenicpolice @EmyEmk
Περισσότερα δείτε εδώ:➡️https://t.co/PvGWoG8Q5h
Οδηγίες προστασίας➡️https://t.co/hyYVlhUfje pic.twitter.com/RiYOfxdVpU
— Civil Protection GR (@CivPro_GR) October 2, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέχιση του δομημένου διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας – Οι πολίτες επιθυμούν μια Ελλάδα εθνικής αυτοπεποίθησης
- Εμανουέλ Μακρόν: Συνάντηση με τον Μόντι της Ινδίας καθώς ενισχύονται οι δεσμοί σε τεχνολογία και άμυνα
- Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι για συμβιβασμούς στα πυρηνικά, αν οι ΗΠΑ συζητήσουν την άρση των κυρώσεων»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.