ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Αναλυτικά:
Α. Από σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 20-12-2024) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην περιοχή Κέρκυρας – Παξών, την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τις υπόλοιπες περιοχές του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο.
Το Σάββατο (21-12-2024) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη δυτική Πελοπόννησο, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου (περιοχή Κεφαλονιάς-Ζακύνθου), την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου-Ικαρίας), τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη (κυρίως τη δυτική και τη νότια).
Β. Από σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 20-12-2024) και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (21-12-2024) στη δυτική και τη νότια Ελλάδα θα πνέουν τοπικά θυελλώδεις άνεμοι δυτικών διευθύνσεων (αρχικά νοτιοδυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί).
Την Κυριακή (22-12-2024) ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη τη χώρα και η ένταση των ανέμων δεν θα ξεπερνά τα 5 μποφόρ, αλλά τη Δευτέρα (23-12-2024) αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαράκ Ομπάμα: Οι Αμερικανοί θα είναι “λιγότερο υγιείς” με την απόφαση Τραμπ να καταργήσει τα πρότυπα για τις εκπομπές ρύπων οχημάτων
- Μάρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ»
- Γαλλία: 50χρονη ομολόγησε πως σκότωσε τα νεογέννητα βρέφη της βάζοντας τα σε καταψύκτη
- Wall Street: Νέο βαρύ sell-off στις τεχνολογικές μετοχές προκάλεσε η Cisco – Πτώση 1,57% για τον S&P 500
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.