• Κοινωνία

    Έγκλημα στον Πειραιά: Προθεσμία πήρε ο δράστης που δολοφόνησε τον 39χρονο σε πάρκινγκ – «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» λέει

    • NewsRoom


    Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε σήμερα από τον Εισαγγελέα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Ο ηλικιωμένος, γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

    Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν. Λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με το θύμα που διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση.

    Το 39χρονο θύμα

    Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον 39χρονο εν ψυχρό δυο φορές. Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

    Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. Μετά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε «να καταλήξει έτσι». «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έκλειναν τους δρόμους με τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι αυτό που έγινε», φέρεται να είπε. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης μετά τον πυροβολισμό φώναξε «σε τελείωσα».

    Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Διαβάστε επίσης

    Νέο ηχητικό από το Blue Horizon: «Δεν θα πείτε ότι τον σπρώξατε» είπε ο πλοίαρχος για τον 36χρονο Αντώνη

    Σύλληψη ενόπλου στον Πειραιά – Πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άλλο άνδρα



    ΣΧΟΛΙΑ