• Κοινωνία

    Έγκλημα στην Καλλιθέα: Προσήχθη ο σύζυγος της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Προσήχθη, πριν από λίγη ώρα, στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας ο πρώην σύζυγος της δολοφονημένης Γεωργιανής, που είχε βρεθεί πριν από δύο ημέρες στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα.   

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει ενοχοποιητικές ενδείξεις και έχουν ενημερώσει τις εισαγγελικές Αρχές για το εάν τα στοιχεία αυτά είναι ικανά για να οδηγήσουν τον ύποπτο στη Δικαιοσύνη.  Πλέον αναμένουν την απόφαση του δικαστικού λειτουργού.

    Ο ίδιος πάντως είναι σκληρός και αρνητικός και μέχρι στιγμής αρνείται τα πάντα.

    Το χρονικό 

    Η 29χρονη από την Γεωργία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της 29χρονης οδηγεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα άνοιξε στο δολοφόνο της ή τον γνώριζε.

    Η γυναίκα που ήταν μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, πολύ συχνά είχε καβγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες την περασμένη Παρασκευή έγινε καβγάς στο διαμέρισμα από τον οποίο «αναστατώθηκε» όλη η γειτονιά. Εκείνη την ημέρα τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι αλλά σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο.

    Την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν οι συγγενείς της, με μια θεία της να μπαίνει στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτήριου 24 με τη βοήθεια κλειδαρά και να βρίσκεται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.



    ΣΧΟΛΙΑ